Nowa terapia na naczynka

Download PDF

Nowatorski zabieg ANTI-REDNESS do cery naczynkowej na bazie ESKULINY w wysokim stężeniu, zapewniającym farmakologiczne działanie na ścianki naczyń krwionośnych.

Szanowni Państwo,

Z wielką radością chciałam poinformować, że po przeszło dziesięcioletniej pracy w znanej, polskiej firmie kosmetycznej zdecydowałam się rozpocząć nowy etap w swoim życiu zawodowym. Postanowiłam stworzyć nową, profesjonalną markę kosmetyczną opartą na głębokiej i rzetelnej wiedzy kosmetologicznej oraz doświadczeniu w kreacji produktów kosmetycznych. Przede wszystkim jednak na największej mojej pasji, jaką jest tworzenie nowoczesnych produktów kosmetycznych według własnych pomysłów.

Wierzę, że moje wykształcenie i dotychczasowa kariera zawodowa, obejmująca również zagadnienia oceny bezpieczeństwa kosmetyków, a także działalność wykładowcy na wyższych uczelniach kształcących kosmetologów, pomogą stworzyć solidną, wiarygodną markę profesjonalną. Zrobię wszystko, by spełniła Państwa oczekiwania.

Chciałabym, aby znak Beauty Concept kojarzył się z najlepszą jakością, zadowoleniem klientów oraz przyjemnością obcowania z wyjątkowo przyjazną marką. To olbrzymie wyzwanie w dzisiejszych czasach, w dobie obecności na rynku tak wielu dobrych produktów kosmetycznych. Jednak liczę na to, że dzięki współpracy z Państwem uda się stworzyć naprawdę wyjątkową ofertę. Dlatego  pozostaję do Państwa dyspozycji osobiście, jak również poprzez poszerzające się grono Doradców Klienta pracujących już w poszczególnych regionach Polski. Będzie mi niezwykle miło, jeśli zechcecie Państwo dzielić się ze mną swoimi spostrzeżeniami czy doświadczeniem.

Z całego serca zapraszam do aktywnej współpracy. Państwa opinie o produktach Beauty Concept zawsze będą dla mnie cennym źródłem inspiracji, gdyż to Wy będziecie pracować z nimi na co dzień. Liczę również na wsparcie w zakresie pomysłów na nowości. Może stać się to wspaniałym elementem naszej codziennej współpracy.

Małgorzata Chełkowska

dr n. chem., chemik kosmetolog, założycielka Beauty Concept

Szanowni Państwo,

Małgorzata Chełkowska